J18: Inici del segon capítol

Gerard Bayés, 26/01/2024

Després de l’empat ‘in extremis’ del Tona davant el Vilassar de Mar i d’acabar la primera volta, l’equip ja es prepara per a l’inici de la segona volta davant el Girona, quinzè classificat. El partit es jugarà diumenge a les 12:00 h, a Riudarenes.

El Tona continua sense conèixer la derrota aquest 2024 i l’empat a l’últim minut a l’anterior jornada els manté a la tercera posició, a quatre punts de distància del Reus Reddis, el quart classificat. L’equip es troba a set punts dels dos primers classificats, tot i que porta un gol més que ells i continua sent l’equip més golejador de la lliga (28 gols). Relacionat amb això, a la passada jornada, els osonencs van recuperar la seva figura golejadora. Raul Campayo va tornar a trepitjar el terreny de joc després de sis jornades i el davanter tonenc vol recuperar la versió de l’inici per afrontar el segon tram de la temporada amb el gol entre cella i cella.

El rival d’aquesta setmana és el Girona B o més ben dit, el filial de l’actual líder la Liga EA Sports. Tot i la mala dinàmica del segon equip, disposen de jugadors que van convocats amb l’equip de Míchel, com Antal, Artero, Monju, Biel, Almena, Selvi o Almansa, entre d’altres. El filial gironí porta quatre partits sense conèixer la victòria i no ha aconseguit sumar cap punt des de la tornada de les vacances de Nadal. El seu màxim golejador és Iker Almena, amb tan sols tres gols, i de cara al partit del cap de setmana tindran la baixa d’Enric Garcia, per acumulació de targetes, més els jugadors que puguin anar convocats amb el primer equip a la seva visita a Balaídos.

A la primera volta, el Tona va aconseguir una victòria per tres gols a dos, amb Campayo i Nil com a golejadors. Tot i això, a la temporada passada, la visita a Riudarenes no va ser com s’esperava i els tonencs van perdre per quatre gols a zero. És per aquest motiu, que l’equip necessita la millor versió de cada jugador i la victòria els mantindria en una posició estable al play-off.