El Tona es retroba amb la victòria després de dos mesos

Gerard Bayés Gavilà, 29/03/2024

El Tona guanya per quatre gols a un i l’eufòria torna al Municipal després de nou jornades sense conèixer la victòria. Els gols d’Èric Vilanova, Pau Morer, Adrià Casanova i Eloi Sánchez van donar la victòria a l’equip que es va col·locar vuitè classificat i està pendent dels partits que encara s’han de disputar d’aquesta jornada.

El partit no va començar de la millor manera pels locals, ja que abans del quart d’hora de partit, el Tona ja perdia. De nou d’estratègia, però aquesta vegada desafortunadament, el Castelldefels s’avançava al marcador després del gol en pròpia porta d’Alex Jimenez. Com ja no era una novetat, l’equip li tornava a tocar anar a remolc, però a diferència de les últimes jornades, el Tona ho va fer amb solvència.

Només quatre minuts més tard, Èric Vilanova va aconseguir empatar el partit amb un xut ajustat i el municipal celebrava l’empat a un. A partir d’aquí, el domini dels locals va ser molt clar. La gran primera part de l’equip va anar acompanyada de dos gols més, amb tan sols dos minuts de diferència. En primer lloc, Pau Morer, des de fora l’àrea, va anotar el segon pels locals, i poca estona després, Adrià Casanova, amb un cara a cara davant Antonell, va fer el tercer pel Tona i el partit arribava tres a un a la mitja part.

Res estava solucionat, però la remuntada era un fet. L’equip afrontava la segona part amb avantatge i no només el va mantenir, sinó que el va ampliar. Aroca va ajudar a l’equip fent dues aturades per mantenir la distància entre els conjunts. El Tona també tenia les seves ocasions. Nil Salarich enviava la pilota al travesser, el xut de Pau Morer fregava el pal i Marc Pijuan no aconseguia superar al porter visitant. Tot i això, la relíquia del partit encara estava per arribar.

Al temps afegit, Eloi Sánchez feia una acció individual espectacular per fer el quart pels locals. El tonenc va iniciar la jugada amb una conducció i una bicicleta espectacular que deixava enrere el rival, i des de fora l’àrea va col·locar la pilota a l’escaire per fer el quart de l’equip i treure les musaranyes del municipal. Després de mesos, la victòria es quedava a Tona, La Gran Família sonava al vestidor i l’alegria tornava a ser present al poble de Tona.

Celebració del quart gol del Tona. Àlex Rodríguez

Fitxa tècnica:

Unió Esportiva Tona: David Aroca, Pol Fernandez, Dan Coll, Alex Jimenez, Èric Vilanova, Nil Salarich, Raul Campayo (Marc Pijuan, min 68), Dídac (Arnau Prat, min 82), Pau Morer (Eloi Sánchez, min 82), Adrià Casanova (Aimar Moratalla, min 88).

Castelldefels:  Oriol Antonell, Juan Antonio Martín (Alejandro Alba, min 76), Ramon Marimon, Ruben Gimenez (Marc Velasco, min 55), Manuel Gónzalez, David Acedo (Enrique Ramírez, min 64), Francisco Orellana (Carlos Cano, min 64), Alejandro Salcedo, Kilian Villaverde, Daniel Massot  (Mario Gerboles, min 76) i Carlos Portero

Gols: 0-1 Alex Jiménez (pp) (12’), 1-1, Èric Vilanova (16’), 2-1, Pau Morer (27’), 3-1, Adrià Casanova (29’), 4-1, Eloi Sánchez (93’).

Àrbitres: Rafael Aguilar Prat (Vallès Occidental), Pol Toril Bagen (Vallès Occidental) i Guillem Blanch Padrosa (Vallès Occidental).

Incidències: Partit corresponent a jornada vint-i-set del grup V de la Tercera Federació al Municipal de Tona.