Derrota amb bona imatge a Badalona

Gerard Bayés Gavilà, 26/03/2024

El Tona perd per tres gols a dos a Badalona, després de tornar a encaixar un gol als últims instants del partit. Un doblet de Pau Morer no va ser suficient per treure algun punt de Badalona i, de nou, l’equip va rebre un cop molt dur que el fa caure a la desena posició, amb 34 punts.

Els dos equips encaraven l’enfrontament amb dues dinàmiques completament diferents i una vegada amb el partit ja disputat, tots dos equips segueixen amb el mateix camí. La primera part va ser igualada amb poques ocasions per part dels dos equips. Per part del Tona, Dan Coll rematava al travesser una centrada de Nil Salarich, mentre que el Badalona va aconseguir avançar-se a l’últim minut del primer tram. Estelles rematava sol una centrada des de l’atac esquerre dels locals i obria la llauna per marxar amb avantatge a la mitja part.

Com ja no és una novetat en aquestes últimes jornades, el Tona tornava a anar per darrere al marcador i l’equip de Ricard Farrés li tocava remar. Tot i això, a l’inici de la segona part, Aroca encaixava el segon amb un bon contraatac dels badalonins. La pilota arribava als peus d’Antoni Larrosa i el golejador del Badalona no perdonava amb un xut creuat a l’esquadra.

Àlex Rodríguez

Ricard Farrés va decidir moure l’equip i va donar entrada a Eloi Sánchez i Pau Morer, que va ser el gran protagonista per l’intent de remuntada dels visitants. L’extrem tonenc només va necessitar vint minuts per igualar el marcador. Morer va aprofitar una bona passada de Nil Salarich per fer el primer del Tona (72’), i vuit minuts més tard, gràcies a una falta a la frontal de l’àrea, va fer el segon amb un xut treia les teranyines de la porteria de Carlos Craviotto i el Tona empatava el partit (80’).

La bona imatge del Tona a la segona part demostrava de què és capaç aquest equip. Els tonencs creien en la remuntada, però com ja va passar a l’anterior jornada, la sort no va acompanyar a l’equip i el Badalona va fer el tercer als últims instants. El xut de Larrosa tocava al cos de Dan, que desviava la trajectòria i acabava amb el gol que va decantar el partit cap a un bàndol.

Fitxa tècnica:

Unió Esportiva Tona: David Aroca, Alex Jimenez, Dan Coll, Aimar (Pau Morer, min 60), Ferran Generó, Èric Vilanova, Sureda, Nil Salarich, Marc Pijuan (Eloi Sánchez, min 60), Pius Quer (Dídac Serra, min 46), Adrià Casanova (Dani Ribelles, min 73)

Badalona: Carlos Craviotto, Márquez, Estelles, Kilian Duran (Arnau Roca, min 74) , Bioque, Carlos Martínez (Willy, min 60), Daniel Homet (Walid, min 74), Ortega (Sergio Romero, min 18), Hugo Caroz, Antoni Larrosa, Gerard de Marco.

Gols: 1-0 Estelles (44’), 2-0, Larrosa (67’), 2-1, Pau Morer (72’), 2-2, Pau Morer (80’), 3-2, Larrosa (89’).

Àrbitres: Sergi Rimbau Guillaumes (Girona), José Antonio Berjaga Ruz (Girona) i Adrià Ballesteros Jurado (Figueres)

Incidències: Partit corresponent a jornada vint-i-sis del grup V de la Tercera Federació a Badalona